fbpx

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en tid med det samme

Vi har tid, når du har ondt!

Akupunktur i Værløse

Book en tid

ANDREAS BUUS

Mandag 7.00 – 15.00
Tirsdag 9.00 – 16.30
Onsdag 15.30 – 18.30
Torsdag 9.00 – 19.00
Fredag 7.00 – 14.30
Er der ikke en tid som passer, så kontakt os gerne

AKUPUNKTUR TIL SMERTE TILSTANDE

De fleste sundhedsforsikringer stiller krav til at behandleren er RAB-registreret. Det er vi hos ABFys.Du kan booke din tid online hos special uddannet fysioterapeut i akupunktur, hvis du ønsker at bruge din sundhedsforsikring til at modtage akupunktur hos os i ABFys. Hvis vi skal hjælpe dig med at finde en tid, er du velkommen til at ringe til os, eller sende en mail. Vi kan sende fakturaen direkte til din sundhedsforsikring, det kræver blot at du medbringer brev, eller videresender e-mail, der bekræfter at, du har fået tilladelse til at modtage akupunktur hos os.

Hvad kan akupunktur være godt for?

  • Spændingshovedpine
  • Migræne
  • Ledsmerter
  • Kvalme (fx hos gravide)
  • Lændesmerter
  • Muskelsmerter

Døjer du med noget af ovenstående, så kan akupunktur måske være det rette for dig.

Husk vi hos ABFys arbejder på tværs af faggrupper, og vi kan derfor tilbyde dig denne behandling i forbindelse med anden behandling hos os, hvis vi tænker det vil gavne dig.

AKUPUNKTUR HOS ABFYS

Akupunktur foregår ved, at der stikkes tynde nåle ind i musklerne. Nålene stimulerer nervesystemet, og denne stimulering kan medføre smertelindring, øget blodgennemstrømning og afspænding af musklerne. Normalt indsættes 4-10 nåle i området med symptomer og smerter. Nålene sidder typisk i musklerne i 10-20 min, med små rotationer af nålene undervejs.

Et påbegyndt behandlingsforløb med akupunktur består oftest som minimum af 4-8 behandlinger (3-5 uger), for at få den bedste effekt. Du behøver ikke en henvisning fra egen læge, for at modtage akupunktur hos ABFYS. Du kan også, i tilfælde af, at du har en “sundhedsforsikring med Akupunktur”, modtage akupunktur hos vores RAB behandler. Vores fysioterapeut, der giver akupunktur hos ABFys, er uddannet af Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi

Akupunktur i værløse er godt for dig med f.eks. spændingshovedpine

Potentielle bivirkninger ved akupunktur

Der kan forekomme enkelte bivirkninger ved akupunktur

  • Ca. 50% vil føle sig trætte og få en kortvarig opblussen af symptomer efter endt behandling
  • Der kan forekomme mindre blødning ved indstiksstedet