VI HAR TID, NÅR DU HAR ONDT!

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en tid med det samme

AKUPUNKTUR TIL SMERTETILSTANDE I VÆRLØSE

ANDREAS BUUS
MANDAG 7.00 – 15.00
TIRSDAG 9.00 – 16.30
ONSDAG 15.30 – 18.30
TORSDAG 9.00 – 19.00
FREDAG 7.00 – 14.30

Er der ikke en tid som passer, så kontakt os gerne

BOOK EN TID HOS EN SPECIALUDDANNET FYSIOTERAPEUT

De fleste sundhedsforsikringer stiller krav til, at behandleren er RAB-registreret. Det er vi hos ABFys. Du kan booke din tid online hos en specialuddannet fysioterapeut i akupunktur, hvis du ønsker at bruge din sundhedsforsikring til at modtage akupunkturbehandling hos os i ABFys. Du finder vores klinik i Værløse, hvor vi ser frem til at tage imod dig.

Hvis vi skal hjælpe dig med at finde en tid, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Vi kan sende fakturaen direkte til din sundhedsforsikring – det kræver blot, at du medbringer brev eller videresender en e-mail, der bekræfter, at du har fået tilladelse til at modtage akupunkturbehandling hos os.

BOOK EN TID HOS EN SPECIALUDDANNET FYSIOTERAPEUT

Akupunktur foregår ved, at der stikkes tynde nåle ind i musklerne. Nålene stimulerer nervesystemet, og denne stimulering kan medføre smertelindring, øget blodgennemstrømning og afspænding af musklerne. Normalt indsættes 4-10 nåle i området med symptomer og smerter. Nålene sidder typisk i musklerne i 10-20 min med små rotationer af nålene undervejs.

Et påbegyndt behandlingsforløb med akupunktur består oftest som minimum af 4-8 behandlinger (3-5 uger) for at få den bedste effekt. Du behøver ikke en henvisning fra egen læge for at modtage akupunktur hos ABFYS.

Du kan også, i tilfælde af, at du har en “sundhedsforsikring med Akupunktur”, modtage akupunktur hos vores RAB-behandler. Vores fysioterapeut, der giver akupunktur hos ABFys, er uddannet af Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi.

POTENTIELLE BIVIRKNINGER VED AKUPUNKTURBEHANDLING

Der kan forekomme enkelte bivirkninger ved akupunkturbehandling.

  • Ca. 50% vil føle sig trætte og få en kortvarig opblussen af symptomer efter endt behandling
  • Der kan forekomme mindre blødning ved indstiksstedet

HVAD KAN AKUPUNKTUR VÆRE GODT FOR?

  • Spændingshovedpine
  • Migræne
  • Ledsmerter
  • Kvalme (fx hos gravide)
  • Lændesmerter
  • Muskelsmerter

Døjer du med noget af ovenstående, så kan akupunktur måske være det rette for dig.

Husk vi hos ABFys arbejder på tværs af faggrupper, og vi kan derfor tilbyde dig denne behandling i forbindelse med anden behandling hos os, hvis vi tænker det vil gavne dig.