Kontakt

Booking

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en tid med det samme

Vi har tid, når du har ondt!

G.L.A:D Forløb2019-05-20T12:34:19+00:00

G.L.A:D Forløb

G.L.A:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark. Har du artrose (slidgigt) i hofte(r) eller knæ så vil et G.L.A:D forløb være løsningen for dig.

G.L.A:D Informationsmøde: Har du ømme hofter eller knæ? Så er G.L.A:D formentlig noget for dig. Book din plads til mødet med det samme og tag gerne en ven eller et familiemedlem med. G.L.A:D er et tilbud om uddannelse og træning til folk med ondt i knæ og hofter, der bygger på den bedst tilgængelige forskning og praksis. G.L.A:D er en dansk videreudvikling af et svensk koncept BOA (Better Management of patients with Osteo Arthritis). Mødet er helt gratis og uforpligtende!

G.L.A:D Forløb Forskning viser at 75% oplever markant forbedring efter endt forløb. Det er et forløb der er tilrettelagt, for at styrke muskulaturen omkring knæ og hofte. Øvelserne vil blive individuelt tilpasset dit niveau, så vi sikrer os, at du ikke overbelastes. Forløbet starter med at du bliver undersøgt af en fysioterapeut, som skal vurdere om det vil være relevant for dig at deltage i forløbet. Herfra aftaler I det videre forløb, som kan betyde træning på klinikken eller i eget hjem. Hvis du vælger at træne i eget hjem, vil du selv skulle varetage træningen. I begge tilfælde, vil du inden opstart skulle igennem to små tests, for at kende dit start punkt. Derudover vil fysioterapeuten sørge for en grundig gennemgang af øvelserne, så du føler dig tryg. Derudover vil der undervejs i forløbet være to sessioner med undervisning, som gør dig klogere på din egen diagnose.

Pakkepris: kr. 3.000,- (dækker over 1. konsultation, introduktion til træningsprogram/test, 8 uger med 2 x holdtræning om ugen, samt en afsluttende samtale efter 3 måneder.)

  • Neuromuskulær træning
  • Undervisning om Artrose
  • Undervisning om hjælp til selvhjælp
  • Individuel instruktion inden opstart
  • 3. måneders opfølgning

Andreas-2

ANDREAS BUUS Fysioterapi & personlig træning

G.L.A:D Informationsmøde

Onsdag kl. 17.00 – 18.00

24. april 2019

Pris: Gratis

G.L.A:D Formiddag

Tir og fre kl. 11.00

Opstart d. 21. maj 2019

Price: kr. 3.000,-

G.L.A:D Eftermiddag

Man og tor kl. 16.30

Opstart d. 13. maj 2019

Pris:  kr. 3.000,-