VI HAR TID, NÅR DU HAR ONDT!

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en tid med det samme

HAR DU BRUG FOR EN KOSTPLAN?

BOOK TID TIL UDARBEJDELSE AF EN SKRÆDDERSYET KOSTPLAN

Vil du gerne give din krop den næring, den har brug for? Uanset om du drømmer om at opnå et vægttab, eller du kunne tænke dig en sundere livsstil, så kan vi hos ABFys udarbejde en kostplan, der passer til dig og dine personlige behov.

Vi har base i Værløse, og du er velkommen til at komme forbi vores klinik eller give os et kald, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

HVAD HAR DIN KROP BRUG FOR? VI HJÆLPER DIG MED AT MÆRKE EFTER

Det kan være svært at finde rundt i, hvad der er “det rigtige” at spise. Vi bliver hele tiden bombarderet med kure og livsstilsændringer. Fælles for dem alle er en masse restriktioner og ting, der er forbudt.

Oplever du at være sulten hele dagen? Har du en voldsom sukkertrang? Disse mønstre går igen hos rigtig mange. Sulten kan være et signal til dig om, at din krop har brug for noget, den ikke har fået. Det kan også være, du bare er tørstig.

Glemmer du at drikke vand i løbet af dagen? Din krop er rigtig god til at fortælle dig, at den har brug for noget. Og det er bestemt ikke noget, du går alene med, hvis du har svært ved at forstå, hvad din krop fortæller dig.

Mange har glemt at mærke efter i lang tid. Derfor bliver det svært at forstå, hvad kroppen egentlig fortæller. Og du er helt sikkert tørstig oftere, end du måske lige går og tror.

VI ARBEJDER PÅ TVÆRS AF FAGGRUPPER

Når du vælger os som din fysioterapeut vil du opleve, at vi kan skræddersy din behandlingsplan, og at den måske vil indeholde andre behandlingsformer end blot fysioterapi.

Vi er et sundhedscenter med flere forskellige faggrupper tilknyttet, og vurderes det kan vi blandt andet tilbyde, træning, massage, akupunktur og lignende.

Det vurderes ligeledes, om der skal laves et hjemmetræningsprogram, og i så fald bliver det afstemt med din hverdag, så vi i fællesskab sikrer en god oplevelse.

INTET ER FORBUDT

I vores arbejde med kostplanlægning er der intet, der er forbudt. Det handler i høj grad om det naturlige, afslappede forhold til mad. Du må spise, som du lyster – så længe du tænker over konsekvenserne.

Vi lægger vægt på, at du får en god portion grøntsager, noget kød og de gode fedtstoffer. Fordelingen finder vi frem til i fællesskab. Du skal være tryg ved din kostomlægning.

Derfor planlægges den ud fra dine ønsker og din hverdag.

For at en kostplan er succesfuld, er det vigtigt at sikre en mæthed, der varer til næste måltid. På den måde eliminerer du lysten og trangen til at snacke i usunde madvarer. Du slipper for at tænke på dit næste sukker-fix, for trangen er væk.

I stedet planlægger du, så du spiser de rigtige madvarer – alt sammen med støtte fra os.


VÆLG DEN KOSTPLAN DER PASSER TIL DIG

Kostplan – 1400 kcal 899,00 kr,-

Kostplan – 1600 kcal 899,00 kr,-

Kostplan – 1800 kcal 899,00 kr,-

Kostplan – 2000 kcal 899,00 kr,-

HVAD INDEHOLDER KOSTPLANEN?

  • Personlig kostplan inkl. 50 min. samtale. – Pris kr. 1.500,-
  • Tilrettelagt ud fra dine ønsker og behov
  • Opfølgende samtale 20 min. – Pris kr. 299,-
  • Standard kostplan – Pris kr. 899,-
  • Kostplan du selv kan følge og tilpasse
  • Råd og vejledning inklusiv standard kostplan. – Pris kr. 1.018,- (Spar ca. 15%)

STANDARD KOSTPLAN ELLER EN PERSONLIG TILRETTET KOSTPLAN

Går du med en helt standard kostplan, så fås de hos ABFys til 1400, 1600, 1800 eller 2000 kcal om dagen.

Går du derimod med en personlig og tilrettet kostplan, så kan du booke en tid.

  booke en tid

Prisen indeholder en 50 minutters samtale, hvor vi afdækker dine ønsker og behov, og du kan blive vejet og målt. Derefter modtager du din personlige kostplan på mail.

KALORIEBEREGNER

Beregn dit kaloriebehov her