Kostplan

ABFys i Værløse

Vi tilbyder en standard kostplan, eller en personlig tilrettet kostplan

En standard kostplan kan fås til 1200, 1400, 1600, 1800 eller 2000 kcal. om dagen.
Ønsker du derimod en personlig tilrettet kostplan, booker du en tid hos Juliane eller David til kostplan. Prisen indeholder 50 min. samtale, hvor vi afdækker dine ønsker og behov og du kan blive vejet og målt. Derefter modtager du din personlige kostplan på mail.
Vil du gerne spise sundt? Vil du gerne give din krop, den næring den har brug for? Det kan være svært, at finde rundt i, hvad der er “det rigtige” at spise. Vi bliver hele tiden bombarderet med kure og livsstilsændringer. Fælles for dem alle, er en masse restriktioner og ting der er forbudt.
Oplever du at være sulten – hele dagen? Har du en voldsom sukkertrang? Disse mønstre går igen hos rigtig mange. Sulten kan være et signal til dig om, at din krop har brug for noget den ikke har fået. Det kan også være du bare er tørstig. Glemmer du at drikke vand i løbet af dagen?
Din krop er rigtig god til at fortælle dig at den har brug for noget. Har du svært ved at forstå, hvad din krop fortæller dig? Det er ikke noget du går alene med. Mange har glemt at mærke efter i lang tid. Derfor bliver det svært at forstå, hvad kroppen egentlig fortæller. Du kan være tørstig – det er du nok oftere end du egentlig tror.
I mit arbejde med kost, er der intet der er forbudt. Det handler i høj grad, om det naturlige, afslappede forhold til mad. Du må spise som du lyster – så længe du tænker over konsekvenserne. Jeg lægger vægt på, at du får en god portion grøntsager, noget kød og de gode fedtstoffer. Fordelingen finder vi frem til i fællesskab. Du skal være tryg ved din kostomlægning. Derfor planlægges den ud fra dine ønsker og din hverdag.
For at en kostomlægning er succesfuld, er det vigtigt at sikre en mæthed, der varer til næste måltid. På den måde eliminerer du lysten og trangen til at snacke i usunde madvarer. Du slipper for at tænke på dit næste sukker-fix, for trangen er væk. I stedet planlægger du, så du spiser de rigtige madvarer – alt sammen med støtte fra mig.

  • Personlig kostplan inkl. 50 min. samtale.
    Pris kr. 699,-
  • Tilrettelagt ud fra dine ønsker og behov
  • Standard kostplan
    Pris kr. 129,-
  • Kostplan du selv kan følge og tilpasse
Behandlinger
Behandler

David Buus

Kostvejleder, sportsmassør

Juliane Heinrichsson

Kostvejleder, coach, personlig træner
Facebook Bedømmelse
5.0
TOP