Kostplan

ABFys i Værløse

BLACK FRIDAY TILBUD: Få en standardkostplan for kun kr. 75,-

(Gælder til og med mandag d. 26/11)

En standard kostplan kan fås til 1400, 1600, 1800 eller 2000 kcal. om dagen.
Ønsker du derimod en personlig tilrettet kostplan, booker du en tid hos Juliane eller David til kostplan. Prisen indeholder 50 min. samtale, hvor vi afdækker dine ønsker og behov og du kan blive vejet og målt. Derefter modtager du din personlige kostplan på mail.
Vil du gerne spise sundt? Vil du gerne give din krop, den næring den har brug for? Det kan være svært, at finde rundt i, hvad der er “det rigtige” at spise. Vi bliver hele tiden bombarderet med kure og livsstilsændringer. Fælles for dem alle, er en masse restriktioner og ting der er forbudt.
Oplever du at være sulten – hele dagen? Har du en voldsom sukkertrang? Disse mønstre går igen hos rigtig mange. Sulten kan være et signal til dig om, at din krop har brug for noget den ikke har fået. Det kan også være du bare er tørstig. Glemmer du at drikke vand i løbet af dagen?
Din krop er rigtig god til at fortælle dig at den har brug for noget. Har du svært ved at forstå, hvad din krop fortæller dig? Det er ikke noget du går alene med. Mange har glemt at mærke efter i lang tid. Derfor bliver det svært at forstå, hvad kroppen egentlig fortæller. Du kan være tørstig – det er du nok oftere end du egentlig tror.
I vores arbejde med kost, er der intet der er forbudt. Det handler i høj grad, om det naturlige, afslappede forhold til mad. Du må spise som du lyster – så længe du tænker over konsekvenserne. Vi lægger vægt på, at du får en god portion grøntsager, noget kød og de gode fedtstoffer. Fordelingen finder vi frem til i fællesskab. Du skal være tryg ved din kostomlægning. Derfor planlægges den ud fra dine ønsker og din hverdag.
For at en kostomlægning er succesfuld, er det vigtigt at sikre en mæthed, der varer til næste måltid. På den måde eliminerer du lysten og trangen til at snacke i usunde madvarer. Du slipper for at tænke på dit næste sukker-fix, for trangen er væk. I stedet planlægger du, så du spiser de rigtige madvarer – alt sammen med støtte fra os.

 • Personlig kostplan inkl. 50 min. samtale.
  Pris kr. 899,-
 • Tilrettelagt ud fra dine ønsker og behov
 • Opfølgende samtale 20 min.
  Pris kr. 199,-
 • Standard kostplan
  Pris kr. 199,-
 • Kostplan du selv kan følge og tilpasse
 • Råd og vejledning inklusiv standard kostplan. Pris kr. 338,- (Spar 15%)
Behandlinger
Behandler

Juliane Heinrichson

Kostvejleder, coach, personlig træner

David Buus

Prof. bach. i ernæring og sundhed, sportsmassør

Vælg den kostplan der passer til dig!

BLACK FRIDAY TILBUD: Få en standard kostplan for kun kr. 75,-
Benyt koden: BLACK

Kostplan - 1200 kcal

199,00 kr,-

Kostplan - 1400 kcal

199,00 kr,-

Kostplan - 1600 kcal

199,00 kr,-

Kostplan - 1800 kcal

199,00 kr,-

Kostplan - 2000 kcal

199,00 kr,-

TOP