Kontakt

Booking

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en tid med det samme

Vi har tid, når du har ondt!

Om ABFys2019-03-22T10:24:17+00:00

Om ABFys og Sportsklinik

Din sundhedsklinik i Værløse

Hos ABFys og Sportsklinik er fokus at sammensætte dit personlige forløb, hvor der tages udgangspunkt i din situation. Vi ønsker at være din sundhedsklinik i Værløse, som går på tværs af faggrænser, for at sammensætte dit forløb. Det betyder at dit forløb kan være sammensat af en eller flere behandlingsformer, alt lige fra fysioterapi, akupunktur, holdtræning, zoneterapi, personlig træning, kostplan og meget mere. Se gerne listen over de behandlingsformer vi tilbyder, lige midt i Værløse.

Kontakt

 

Samarbejde

For foreninger

Furesø håndbold klub og ABFys har indgået et samarbejde, som gør at medlemmer af Furesø Håndbold, kan få en gratis screening af skader og idrætsrelaterede problematikker. Det foregår ved at booke en tid hos ABFys og Sportsklinik, enten via onlinebooking, eller ved at kontakte ABFys på mail eller sms.

Hvis det vurderes at der er behov for efterfølgende behandlinger, koster dette kr. 175,- pr. gang, som afregnes kontant eller via MobilePay ved hver behandling.

Furesø Løbeklub har en aftale med ABFys og Sportsklinik, som gør at medlemmer af løbeklubben kan få 1. konsultation hos Andreas (fysioterapi) for kr. 300,-. Her vil det være muligt at få undersøgt nye og gamle skader, samt få lagt en plan som fremadrettet for at afhjælpe problematikken.

Hvis det vurderes at der er behov for efterfølgende behandlinger, koster dette kr. 225,- pr. gang, som afregnes kontant eller via MobilePay ved hver behandling.