Kontakt

Booking

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en tid med det samme

Vi har tid, når du har ondt!

Slankehold

Hvis du vil nå at komme i form eller bare strammes lidt op inden julefrokosten, er det ikke for sent.

Hop med på vores næste slankehold, som starter:
Formiddag: Startdato kommer snarest
Eftermiddag: 06-11-18 kl. 17.00
Slankeholdet henvender sig til dig, der ikke har lyst til, at gå i fitnesscenter, men gerne vil træne og tabe dig. Hvis du evt. har skader, vil der også blive taget hensyn til dette, så hold dig ikke tilbage. Træningen vil være en god blanding af styrke og kondition, vi lover dig, at du både vil få smilet frem og sved på panden. I træningen bruger vi både medicinbolde, vægte, kettlebell og egen kropsvægt mm. Alle er velkomne, eneste krav er at du kan komme op og ned fra gulvet ved egen hjælp. Du skal udover dit gode humør medbringe tøj, som du kan bevæge dig i , gummisko og et håndklæde, som skal bruges ved øvelser på måtten. Tag evt. en vandflaske med, men vi sørger for at der altid er mulighed for at få et glas vand. Vi har omklædningsrum med mulighed for at låse sit skab, samt mulighed for at du kan komme i bad. Deltagerne er de samme fra gang til gang og der er max 8 deltagere/vi opretter holdet ved minimum 5 deltagere. Du får:

Når du deltager på vores slankehold, har du mulighed for at tilkøbe personlig træner timer for kr. 449,- normalpris kr. 599,- (gælder til og med 3 måneder efter dit “slankehold” ophører og du kan købe lige så mange timer som du ønsker, dog skal de bruges senest 4 måneder efter at dit slankehold er afsluttet)
Pris pr. person:
Formiddag: kr. 1.695,-
Eftermiddag: kr. 1.995,-,
som skal betales ved tilmelding.
Du har også mulighed for at dele betalingen op i 3 rater, kontakt os for yderligere information. Ved betaling fremsender vi en standard kostplan, så du kan starte med det samme.

Slankehold Eftermiddag 2 x pr. uge


Opstart 6. november 2018
Tilmeld dig senest d. 13. oktober og få 10% rabat med koden: 26185JD4PA
Pris: 1.995kr,-

Book hold

Slankehold Formiddag 2 x pr. uge


2Dato kommer senere (Start 2019)
Pris: 1.695kr,-

Kan ikke bookes
  • Træning 2 gange om ugen: Formiddag: Mandag kl. 12.00 – 12.50 og Torsdag kl. 11.30 – 12.20 Eftermiddag: tirsdag og torsdag fra kl. 17.00 – 17.50 (i alt 12 gange)
  • Vejning, beregning af BMI og mål af taljen 4 gange i forløbet.
  • 1 fælles lektion i kost i forlængelse af første træning (25 min)
  • 1 standard kostplan, som passer til dit aktivitetsniveau (sendes til dig på mail efter anden træningstime)
  • Fri sms og mailservice i hele perioden
  • 1 træningselastik, så du kan lave nogle øvelser derhjemme.
  • Lukket facebookgruppe for nuværende og tidligere deltagere, så I kan hælpe og opmuntre hinanden, ligesom du her kan få svar på evt. spørgsmål.
  • Ved mindst 6 deltagere pr. hold, trækkes der lod om en GRATIS prøvetime i vores E-Fit træningsmaskine.Værdi: kr. 449,-
Book Lærke
Juliane-2

JULIANE HEINRICHSON coach