Hvem er vi på klinikken?

Ejer af ABFys og Sportsklinik i Værløse

Andreas Buus

Autoriseret fysioterapeut, eksamineret idrætsfysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut, eksamineret idrætsfysioterapeut og lægeeksamineret fysiurgisk massør, og har i mere end 10 år arbejdet inden for sundhedsområdet, lige fra virksomhedmassør, hjemmepleje og som fysioterapeut på klinik.
Jeg brænder for at tilegne mig den nyeste viden inden for sundhed og velvære, således at jeg altid kan tilbyde den optimale behandling til den enkelte patient. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til ABFys og Sportsklinik i Værløse.

Certifikater

  • Eksamineret Idrætsfysioterapeut
  • Kinesiotape: K1, K2, K3
  • Akupunktur, Grunduddannelse
  • Sclerose
  • Funktionel Skulder Specialist
  • Funktionel Knæ Ekspert

Teamet på ABFys og Sportsklinik

David Buus

Sundhedscoach (BA i Ernæring og Sundhed) og Sportsmassør

Jeg kan hjælpe dig til bedre at forstå din krop og dit forhold til mad. Du lærer at spise god og nærende mad, som tager udgangspunkt i din krop.
https://naturligkrop.com

Bente Larsen

Zoneterapeut, fysiurgisk massør, psykomotorisk terapeut

Zoneterapi er en afstressende behandling, der afhjælper gener og smerter, styrker immunforsvaret og genopretter kroppens naturlige balance.

Juliane Heinrichson

Kostvejleder, personlig træner, fitness instruktør, coach

Kommer snart
Lærke Birch Breuning

Autoriseret fysioterapeut

Min interesse for fysioterapi, krop og træning stammer fra, at jeg altid selv har elsket bevægelse og idræt. Med en fortid på landsholdet i judo og White Water Rafting har jeg erfaring med forskellige former for styrke-, udholdenhed- og kredsløbstræning. For mig handler fysioterapi om en god relation til dig og om i fællesskab at finde en behandling som giver mening og ny energi.

Agnes Andersen

Zoneterapeut og Fysiurgisk massør

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform, som  bringer kroppen i balance, så de selvhelbredende kræfter bliver aktiveret. Se min hjemmeside www.helseklinikken3500.dk

Henriette Ulstrup

Sportsmassør

Sportsmassage er en dybdegående massage, der stimulerer musklerne, øger blodgennemstrømningen og sætter skub i kroppens evne til at restituere hurtigere. Du vil på derfor opleve en lindring af ømme muskler.

Maia Gry Etzerodt

Psykomotorisk terapeut

Kommer snart

TOP