Kontakt

Booking

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en tid med det samme

Vi har tid, når du har ondt!

Zoneterapi

Zoneterapi er en af de mest udbredte alternative behandlingsformer, vi kender i Danmark

Hvis den menneskelige organisme er i ubalance, kan der opstå smerter, træthed, uoplagthed og egentlig sygdom. Ved at behandle bestemte zoner på fødderne påvirkes kroppens eget energisystem, så dens egne helbredende kræfter stimuleres. Blodgennemstrømningen øges og samtidig afslappes muskulaturen og organerne. Næringsstoffer og ilt kan herefter flyde frit til kroppens celler. Denne proces har særlig betydning, når det gælder kroppens udrensningsorganer nyrer, lever, lunger og tarmsystem. De får bedre betingelser for at arbejde effektivt.

Her kan du læse anmeldelser, fra 2 glade klienter: Jeg er kommet hos Agnes igennem mange år og er meget tilfreds, og i forbindelse med min kræftsygdom har Agnes med zoneterapi, massage og lymfedrænage, hjulpet mig til at blive et helt menneske igen.” – Vinni Heimann

Agnes har jeg konsulteret omkring 10 år, det er primært min allergi jeg kommer for, men der har også været andre problemer, jeg er blevet hjulpet med. Allergien går desværre ikke væk, men mit medicin forbrug mindskes og mit velbefindende øges, når jeg i løbet af foråret får nogle behandlinger. Det er altid været rart at komme på klinikken, Agnes er rolig og afbalanceret – vi kan snakke eller tie. Omgivelserne har været i dejlige farver, der er altid en passende temperatur, så jeg ikke fryser, når jeg ligger og slapper af. Derudover er det uden alle mulige dufte/lys som en allergiker ikke har godt af. Den dæmpede musik gør, at jeg falder til ro og der er en afslappet atmosfære. De råd jeg får hos Agnes er altid lette at efterleve ikke en hel revolution af kost eller levemåde. Det kan være at tage et kosttilskud eller prøve nogen dråber/tabletter, men Agnes er ikke indoktrinerende, jeg vælger selv om jeg vil prøve/benytte rådet. Agnes er ikke helt fanatisk med det ene eller det andet som ingefær eller hvidløg, rådene varierer helt efter mine behov.” – Merede Albrechtsen

Tilskud

Til din behandling

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, gives der tilskud til behandling hos fysioterapeut. Du behøver ikke at have en lægehenvisning for at få tilskuddet. Det eneste jeg har brug for, er dit CPR-nr., så jeg kan melde det til Sygesikringen Danmark. Alternativt kan du selv sende din faktura til Sygesikringen Danmark, som så vil udbetale dit tilgodehavende.

Hvis du har en sundhedsforsikring, dækker disse hele beløbet eller en del af beløbet. Det afhænger af dit forsikringsselskab. Nogle forsikringsselskaber stiller krav om at behandleren har overenskomst med sygesikringen, og vil i dette tilfælde ikke dække det fulde beløb. Hvis du er i tvivl, så forhør dig hos din sundhedsforsikring, om hvilke muligheder du har. Skandia gik forrest, da de i 2015 ikke længere stillede krav om at den enkelte fysioterapeut havde overenskomst med sygesikringen og gav patienterne frit valg.

 • Fordøjelsesproblemer
 • Hovedpine/migræne
 • Smerter i muskler og led
 • Hormonelle ubalancer
 • Kredsløbsproblemer
 • Stress
 • Allergi
 • Kolik hos spædbørn
 • Væske i mellemøret
 • “Sengevæder” -problemer
 • Uro i kroppen

Agnes-2

AGNES ANDERSEN Zoneterapi

Bente

BENTE LARSEN Massage