Kontakt

Booking

Du er velkommen til at kontakte os eller booke en tid med det samme

Vi har tid, når du har ondt!

Fysioterapi

Fysioterapi bliver tilrettelagt ud fra den enkelte person, da vi har forskellige behov og ressourcer, i forhold til at klare de opgaver hverdagen byder os.

Fysioterapi er behandling af bevægeapparatet, altså muskler og led. Behandlingen starter med optagelse af anamnese (sygehistorie), efterfulgt af en grundig undersøgelse af holdning, funktion og smerte niveau. Herefter analyseres og vurderes symptomerne, inden der diagnosticeres. Dette betyder at kroppen undersøges som helhed, for at finde frem til den bedste tilgang til lige præcis din problemstilling. Herefter udarbejdes der i fællesskab en målsætning for behandlingen, samt en behandlingsplan. Behandlingen kan indeholde mange forskellige elementer, som fx træning, massage, mobilisering, akupunktur og lignende. Det vurderes om der skal lave et hjemmetræningsprogram og i så fald bliver det afstemt med din hverdag, så vi i fællesskab sikrer en god oplevelse.

Den bedste træning, er den der bliver lavet!

Tilskud

Til din behandling

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, gives der tilskud til behandling hos fysioterapeut. Du behøver ikke at have en lægehenvisning for at få tilskuddet. Det eneste jeg har brug for, er dit CPR-nr., så jeg kan melde det til Sygesikringen Danmark. Alternativt kan du selv sende din faktura til Sygesikringen Danmark, som så vil udbetale dit tilgodehavende.

Hvis du har en sundhedsforsikring, dækker disse hele beløbet eller en del af beløbet. Det afhænger af dit forsikringsselskab. Nogle forsikringsselskaber stiller krav om at behandleren har overenskomst med sygesikringen, og vil i dette tilfælde ikke dække det fulde beløb. Hvis du er i tvivl, så forhør dig hos din sundhedsforsikring, om hvilke muligheder du har. Skandia gik forrest, da de i 2015 ikke længere stillede krav om at den enkelte fysioterapeut havde overenskomst med sygesikringen og gav patienterne frit valg.

  • Lændesmerter
  • Hovedpine – Spænding el. migræne
  • Hoftesmerter
  • Knæproblemer
  • Skulderproblemer
  • Ankel- og fod-problemer
  • Muskel- og led-smerter
  • Neurologiske sygdomme

Billede-mangler

LÆRKE BREUNING Fysioterapi

Andreas-2

ANDREAS BUUS Massør